Systema este un nume de încredere în domeniul certificărilor

O echipă

Suntem o echipă de aproximativ 90 de angajati, cu peste 15 ani de experiență în domeniul certificărilor. În spatele a mii de ore de muncă și proiecte livrate, suntem oamenii cu care poate deja ai interacționat.

Experiența ne-a adus o înțelegere mai profundă a nevoilor partenerilor noștri, iar acest avantaj facilitează procesul de certificare și aduce plus valoare în sistemele de management pe care le audităm.

Funcționăm în ritmul tău

Dedicați, experimentați, am învățat de-a lungul timpului că principalul nostru atu sunt serviciile corect livrate, care îți aduc valoare și care devin cartea noastră de vizită. Pentru asta, colaborăm cu specialiști din industriile în care activăm, ne adaptăm mereu la cerințele și ritmul tău, folosim tool-uri moderne de gestiune și comunicare și oferim maximum de transparență, de la primul contact.

Un standard care consolidează angajamentul pentru performanță

Am construit relații și am bifat împreună obiectivele partenerilor de business. Am păstrat mereu constantă dedicarea și dorința de performa. Am devenit, în timp, un standard recunoscut al sistemelor de management pe care sperăm să ți-l inspirăm și ție.

De ce Systema?

Cea mai solidă reputație internațională

Systema este garanția pentru organizațiile care operează pe piețe globale și care doresc o acreditare recunoscută oriunde în lume.

Excelența, livrată personalizat

Ne luăm angajamente, urmăm proceduri și procese, respectăm politici, reguli și regulamente, întotdeauna personalizat și adaptat la ritmul și nevoile tale.

Performanță

Urmărim în acest proces să fim cât mai puțin disruptivi, să te ajutăm să bifezi toate obiectivele de business.

Calitate

Utilizăm tehnologii și softuri moderne, am dezvoltat propriul soft de gestiune pentru a facilita procesul de certificare. Rezultatul final: eficiență și o experiență mai fluentă a interacțiunii cu tine.

Comunicare eficientă

Suntem convinși că feedback-ul regulat, constant și deschis ajută la consolidarea relației dintre noi și tine, la cultivarea unui climat profesional relaxat.

15 ani

În care am evoluat, am căpătat experiență și o înțelegere profundă a domeniului.

2460 clienți

Clienți mulțumiți, care devin partenerii noștri pe termen lung și cartea noastră de vizită.

4900 certificate

Rezultatul muncii noastre, certificatele care atestă performanța și o ajută să exceleze.

Fă cunoștință cu echipa de management!

Fiecare membru al echipei aduce un mix unic de know-how, experiență, inovație și angajament. Sunt oamenii din spatele e-mail-urilor și telefoanelor. Colegii noștri dedicați, pe care probabil poate îi cunoști deja de ani de zile.

Claudiu Aiftimiei

Director General

Absolvent de Managementul Firmei din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, a lucrat în domeniul sistemelor de management, iar la Systema misiunea lui a fost să obțină acreditarea internațională pentru schemele de certificare ISO aflate în portofoliul companiei, proces finalizat în 2021. Acum, focusul este atingerea unui volum de 10.000 de certificări active, obiectiv care va consolida compania ca jucător de top 3 în piața certificărilor ISO din România.

Szövérfi Botond

Director Tehnic

E economist de profesie și se consideră mai degrabă un „om tehnic”. Are 18 ani de experiență în domeniul sistemelor de management, crede în abordarea prin proces și în succesul practic al teoriei PDCA. E energic, știe ce înseamnă să fii un lider și nu e de acord cu „las' că merge și așa”.

Lavinia Biriș

Director Vânzări

Absolventă de Economie Comerț Turism și Servicii în cadrul Universității Petru Maior Tg. Mureș, în prezent urmează un Executive Master of Business Administration la Tiffin University România. E ambițioasă și are o uriașă capacitate de a-și motiva echipa. Pe lângă experiența și abilitățile dobândite în peste 10 ani de vânzări, crede în comunicarea eficientă, inteligența emoțională și capacitatea de a înțelege nevoile ca soluții la construirea relațiilor solide.

Crina Suciu

Director Supravegheri

De peste 10 ani în echipă, gestionează portofoliul de clienți existenți, ca Manager Supravegheri, cu un background în management și psihologie. E ambițioasă, îi place lucrul bine făcut, cu focus pe obiectiv. Crede cu tărie că succesul și performanța sunt atinse în echipe dedicate și implicate în ceea ce fac, dar și ca urmare a dezvoltării individuale.

Andreea David

Manager Acreditare

Absolventă de management, cu studii postuniversitare în managementul sistemelor calității, e o persoană creativă ce încearcă să vadă mereu partea plină de posibilități și oportunități în lumea din jur. Prețuiește punctualitatea, despre care crede că spune multe despre respectul față de ceilalți și timpul lor. E animată de dorința de progres și e mereu într-un proces de învățare și dezvoltare.

Cristina Vlas

Manager Calitate

Are peste 10 ani experiență în management și peste 3 ani în domeniul certificărilor ISO. Se regăsește și aplică mereu valorile Systema în cele trei arii principale ale activității: elaborare proceduri, controlling și misiunii de audit. Crede că atitudinea pozitivă, nivelul de implicare și suportul echipei Systema, i-au adus noi oportunități de dezvoltare profesională.

Florina Mureșan

Manager Documentație

Proactivă și comunicativă, cu abilități de management și gândire sistemică, a reușit să acumuleze o bogată experiență în vânzări și certificări ISO. A demonstrat de asemenea că știe că conducă echipe cu succes, dar asta n-o oprește din dorința de a evolua și de a învăța lucruri noi.

Oana Sabadi

Responsabil Resurse Umane

Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, studiază permanent noutățile din domeniu, pentru că vrea să fie mereu la curent cu cele mai recente tendințe și practici. Fire empatică, sociabilă, cu simțul umorului, a trecut de primul an în echipa Systema. În timpul liber îi place să citească, să facă sport și cât mai multe activități în aer liber.

Elena Malinauscas

Contabil Șef

Absolventa Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Universității “Petru Maior” Târgu Mureș, a continuat cu Facultatea de Drept, din cadrul aceleeași Universități. Are peste 15 ani experiență în domeniul financiar-contabil. Este într-un continuu proces de învățare și dezvoltare profesională. O persoană cu minte analitică, foarte atentă la detalii și sociabilă.

Cuvinte de mulțumire pentru profesionalism, receptivitate și adaptabilitate la multitudinea de cerințe care evoluează continuu. Sunteți inventivi în a rezolva simplu situații complexe. Auditorii vin, își fac treaba, abordând o manieră constructivă, care nu perturbă continuitatea proceselor din compania noastră. Un mare multumesc!

Andrei Rotaru,

Centralized Procurement Senior Specialist Vodafone Moldova

Recomandăm cu căldură Systema pentru seriozitatea, profesionalismul și angajamentul față de calitate. În cadrul fiecărei întâlniri, reprezentanții Systema Certificări au demonstrat constant un nivel înalt de expertiză, reușind împreună să identificăm domeniile care necesitau îmbunătățiri și să stabilim metodele cele mai potrivite pentru obținerea unor rezultate remarcabile.

Florența Stoian,

Manager Subscriere Allianz-Țiriac Unit Asigurări S.A.

Echipa Systema este o echipă de profesioniști care oferă servicii complete. Oferă sprijin, foarte prompți, oferă informații de mare ajutor, sunt foarte serioși și foarte punctuali. Este o echipă cu care se colaboreaza foarte bine. Vă mulțumim pentru implicare și sprijin! Recomandăm cu încredere un partenariat cu Systema Certificări!

Hajnal Rozsa,

People Operations Manager Hampton by Hilton

dintre clienți

Recomandă, cu încredere, serviciile Systema.

Vrei ca Certificarea ISO să fie un atu pentru afacerea ta? Hai să discutăm. Îți oferim soluția personalizată afacerii tale!

    Alege certificarea despre care vrei sa discutam:

    Alege pachetul despre care vrei sa discutam:

    Urmărește-ne și pe rețelele sociale: