2B INTELIGENT SOFT SRL – Revoluționează tehnologia cu soluții inovatoare în sfera software

Cu o existență solidă în domeniu și o experiență vastă în dezvoltarea de proiecte complexe, 2B INTELIGENT SOFT SRL se afirmă ca un jucător-cheie în industria IT din România. Compania și-a demonstrat versatilitatea prin proiecte reușite în sectoare variate, cum ar fi inginerie industrială, FMCG, media, agricultură, publicitate și asigurări, cu o echipă dedicată și soluții inovatoare a devenit sinonim cu excelența în tehnologie. Compania livrează servicii prin intermediul a două linii de business distincte: dezvoltare software și IT, Infrastructură IT&Cloud. Această abordare strategică permite companiei să ofere soluții personalizate clienților săi și să răspundă dinamic cerințelor pieței în continuă schimbare. De asemenea, se remarcă ca singurul dezvoltator român al unor soluții de tip FSM (Field Service Management), aducând o perspectivă inovatoare în gestionarea operațiunilor de teren.

Certificarea ISO 27001 este un moment de mândrie pentru INTELIGENT SOFT SRL și o dovadă a faptului că compania este dedicată nu doar excelenței tehnologice, ci și securității și încrederii clienților, consolidează relația cu partenerii și clienții, oferindu-le asigurarea că abordează cu seriozitate și responsabilitate securitatea datelor. Aceasta este o dovadă concretă a angajamentului companiei de a oferi servicii de calitate și de a asigura confidențialitatea informațiilor. Colaborarea cu SYSTEMA CERTIFICĂRI nu numai că validează angajamentul INTELIGENT SOFT SRL față de standardele internaționale, dar și consolidează reputația companiei în cadrul unui peisaj concurențial.

Pentru mai multe detalii privind certificarea și pentru o ofertă de preț, contactează-ne la 0728.288.035 – Lavinia Biriș – sau scrie-ne un mesaj folosind formularul de contact!