TECHTALENT SOFTWARE SRL – Urcă standardul în lumea software-ului

Cu o experiență de peste 10 ani în utilizarea celor mai noi standarde software, instrumente, platforme, cadre și tehnologii, TECHTALENT SOFTWARE SRL, oferă clienților săi servicii excelente de dezvoltare printr-un flux de lucru clar, un timp rapid de lansare pe piață și prin faptul că investesc continuu în ingineri de înaltă clasă, cu cunoștințe tehnice și experiență în utilizarea celor mai noi standarde software, instrumente, platforme, cadre și tehnologii. Cu un portofoliu diversificat și parteneriate strategice în creștere, TECHTALENT SOFTWARE SRL continuă să fie o alegere de top pentru clienții care caută soluții software de calitate superioară. Compania pune accent pe adaptabilitate și inovație, asigurându-se că rămâne în pas cu schimbările tehnologice și cu cerințele dinamice ale pieței.

CEO-ul TECHTALENT SOFTWARE SRL a declarat: „Certificările ISO 9001 și ISO 27001 reflectă devotamentul nostru față de excelență și securitate în toate aspectele activității noastre. La TECHTALENT, nu doar dezvoltăm software; construim soluții durabile și sigure care să răspundă provocărilor tehnologice actuale și viitoare”. Prin obținerea acestor certificări, TECHTALENT SOFTWARE SRL consolidează angajamentul său de a oferi soluții software de top, integrate într-un cadru de calitate și securitate, aducând astfel valoare adăugată partenerilor săi și consolidându-și poziția în industria dezvoltării software. Colaborarea cu SYSTEMA nu este doar o relație de afaceri, ci un parteneriat solid construit pe valori comune și angajament pentru excelență.

Pentru mai multe detalii privind certificarea și pentru o ofertă de preț, contactează-ne la 0728.288.035 – Lavinia Biriș – sau scrie-ne un mesaj folosind formularul de contact!