EURO NARCIS SRL – Impune standarde înalte de calitate și reconfirmă excelența în fiecare produs și serviciu

EURO NARCIS SRL este unul dintre dintre principalii distribuitori de elemente de fixare, produse de înaltă calitate pentru construcții și bricolaj. Din 2002 pe piața românească, cu peste 3.500 de articole în portofoliul de produse, EURO NARCIS SRL deservește mai mult de 750 de clienți la nivel național. Printre puținii distribuitori pe piață a producătorilor cu renume precum SPAX, TOX, INDEX și COMUNELLO, EURO NARCIS SRL se poziționează în categoria serviciilor și bunurilor premium. În primul trimestru al anului 2023, echipa lansează pe piață un sistem inovativ de cântărire pentru standurile cu șuruburi, dibluri, șaibe, piulițe și ancore. Soluția de cântărire intuitivă de tip self-service cu tehnologie avansată eficientizează activitatea revânzătorilor și a clienților pe care îi deservește prin numărare și raportare automată a produselor de pe stand. Zincarea în propria stație și controlul calității în laboratorul intern asigură rezistența în timp a produselor și calitatea superioară a acestora. Experiența în deservirea revânzătorilor este vizibilă nu doar prin calitatea produselor, ci și prin sistemul automatizat de preluare și pregătire a comenzilor care asigură o livrare în 24-48 de ore din momentul plasării comenzii.

EURO NARCIS şi-a dezvoltat un sistem de management integrat prin care asigură un control eficace asupra proceselor, minimizarea riscurilor şi identificarea oportunităţilor. Drept recunoaştere a managementului performant, compania a fost certificată cu Sistemul de Management Integrat Calitate, Mediu şi SSM în conformitate cu standardele de referinţă în vigoare: ISO 9001:2015 – Sisteme de Management al Calităţii, ISO 14001: 2015 – Sisteme de Management de Mediu, ISO 45001: 2018 – Sisteme de Management al Sănătăţii şi Securităţii în Muncă.

Pentru mai multe detalii privind certificarea și pentru o ofertă de preț, contactează-ne la 0728.288.035 – Lavinia Biriș – sau scrie-ne un mesaj folosind formularul de contact!