Vocea lor e cel mai elocvent argument în favoarea calității și responsabilității cu care abordăm fiecare proiect. Cu ajutorul lor, vei înțelege de ce relațiile de lungă durată pe care le construim sunt fundamentul succesului nostru, reflectat într-un impresionant scor NPS. Fiecare testimonial este dovada angajamentului nostru pentru excelență.

Cât de probabil este să recomandați Systema Certificări unui prieten sau coleg?

Evaluări între 9 și 10 – 55 promotori
Evaluări între 7 și 8 – 0 pasivi
Evaluări între 0 și 6 – 0 detractori
Scor NPS 100%

Studiu realizat pe un nr. de 55 clienți în luna Ianuarie 2024

Ce spun clienții care au lucrat cu noi?

In decursul anilor colaborarea noastra a fost una de o foarte buna calitate si a decurs in conditii excelente indiferent daca am avut discutii telefonice sau fata in fata. 

Am avut multe de invatat de la dumneavoastra si cel mai important lucru este ca ati fost alaturi de noi inclusiv in situatiile dificile.

Dan Năstase
Şef Departament Control Intern

Recomandăm cu căldură Systema pentru seriozitatea, profesionalismul și angajamentul față de calitate. În cadrul fiecărei întâlniri, reprezentanții Systema Certificări au demonstrat constant un nivel înalt de expertiză, reușind împreună să identificăm domeniile care necesitau îmbunătățiri și să stabilim metodele cele mai potrivite pentru obținerea unor rezultate remarcabile.

Florența Stoian,
Manager Subscriere Allianz-Țiriac Unit Asigurări S.A.

Echipa Systema este o echipă de profesioniști care oferă servicii complete. Oferă sprijin, foarte prompți, oferă informații de mare ajutor, sunt foarte serioși și foarte punctuali. Este o echipă cu care se colaboreaza foarte bine. Vă mulțumim pentru implicare și sprijin! Recomandăm cu încredere un partenariat cu Systema Certificări!

Hajnal Rozsa,
People Operations Manager Hampton by Hilton

Colaboarea noastră cu echipa Systema a început în anul 2016, chiar de la începutul activității lor. Pot spune că pe parcursul acestor ani de colaborare am avut parte de o experiență cu adevărat plină de profesionalism din partea lor; echipa de auditori este una cu experiență, care pe noi, an de an, prin auditurile realizate ne-a ajutat să ne dorim o îmbunătățire continuă a proceselor din cadrul companiei. Echipa Systema este bine structurată, începând de la echipa de vânzări, care te contactează în prealabil pentru a stabili perioada de audit, cât și prin punctualitatea și cunoștințele auditorilor. Personal am participat alături de ei și la conferințe organizate pe diverse tematici și am fost de fiecare dată plăcut impresionată de profesionalismul lor. Colaborare noastră continuă și azi, după aproape un deceniu și așa va fi în continuare. Vă mulțumesc pe această cale tuturor din Echipa Systema.

Monica Ioana Gruia,
Director General European Fabrications

Colaborarea noastră a fost excelentă, legat de care aș dori să evidențiez trei aspecte cheie:

a) Proactivitate: Systema a făcut întotdeauna un efort să ne ofere soluții personalizate și adaptate nevoilor noastre. Au fost receptivi la cerințele noastre și au identificat rapid potențialele probleme, oferindu-ne soluții eficiente

b) Soluționarea rapidă a neînțelegerilor: comunicarea deschisă și transparentă a fost un punct forte al echipei Systema. Au fost mereu disponibili pentru a răspunde întrebărilor și preocupărilor noastre, rezolvând prompt orice neînțelegere sau dificultate întâmpinată.

c) Suport în timpul auditului: Systema ne-a oferit suport valoros bazat pe experiența lor vastă și în timpul auditului. Echipa auditorilor a fost foarte profesionistă, atât în anul 2022, cât și în 2023. Ne-au îndrumat și ne-au ajutat să respectăm cerințele ISO, asigurându-ne că sistemul nostru de management este în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și securitate.

Recomandăm cu încredere serviciile oferite de Systema! Echipa lor este dedicată succesului clienților lor.

Alpár Kacsó,
Quality Manager LYNX SOLUTIONS

A fi certificat ISO 9001 înseamnă a accepta că:

a) lucrurile trebuie aranjate de jos în sus, cu implicarea și aprobarea conducerii

b) nimic nu se face fără un minim efort în echipă

c) dorința de a îmbunătăți vine din fiecare, nu trebuie să aștepți să ți se impună (marea carență a administrației publice centrale și locale)

Concluzionând, a face parte dintr-un sistem certificat din punct de vedere al calității, reprezintă o garanție a transparenței pentru cetățean sau pentru orice viitor potențial partener, ceea ce, de cele mai multe ori, face toată diferența. Mulțumesc Systema pentru deschidere și suport ! O zi cu folos!

Oana Mădălina Popescu,
Consilier juridic Primăria Tulcea

Dorim să vă transmitem un mesaj de apreciere pentru profesionalismul de care dați dovadă, pentru înțelegerea și sprijinul acordat, pentru comunicarea cu care ne-ați onorat de-a lungul anilor. Vă mulțumim pentru acest lucru și suntem mândri că avem șansa să colaboram pe tot parcursul acestor ani!

Cu stimă , Ing. Kis Maria,
S.C. NAKITA PROD COMIMPEX S.R.L

Vă mulțumim și vă transmitem cele mai calde urări de bine. Profesionalismul de care ați dat dovadă și dăruirea pentru implementarea celor două sisteme ale calității, atât de complexe, sunt dovada cea mai evidentă a unei munci asidue. Ne bucurăm că ați acceptat această provocare și ne dorim să păstrăm această colaborare și pe viitor!

Cu respect, Lucica Ghimbășan,
Manager Calitate Dacia Plant

Apreciem colaborarea cu echipa Systema de nota 10, concretizată prin profesionalism, promptitudine și flexibilitate maximă. Avem un parteneriat de încredere bazat pe experiență și seriozitate, pentru care vă mulțumim!

Cu stimă, Imola Ujfalvi-Veres,
Director administrativ OrtoProfil Prod România

Avem o colaborare foarte bună: promptitudine, seriozitate, o echipă pe care te poți baza oricând. Echipă deschisă la un dialog constructiv și totodată reciproc avantajos. Să nu uităm și de profesionalismul dvs., de care am putut beneficia. Țineți-o tot așa pe viitor! Vă doresc mult succes!

Claudiu Babă-Andone,
LARIX MOBILA

Colaborăm de câțiva ani și am avut rezultate pozitive la toate cerințele noastre, iar acolo unde nu s-a putut, am avut parte de cele mai bune observații. Una dintre cele mai eficiente firme din punct de vedere al colaborării cu clienții. O recomand cu drag!

Cristina Rotar,
Account Manager ECOHELP si PROFESSIONAL RECYCLE

Dorim să vă transmitem un mesaj de apreciere pentru profesionalismul de care dați dovadă, pentru înțelegerea și sprijinul acordat, pentru comunicarea cu care ne-ați onorat de-a lungul anilor. Vă mulțumim pentru acest lucru și suntem mândri că avem șansa să colaboram cu dvs.!

Cu stimă, Ing. Grigore NITU,
Wipro Infrastructure Engineering

Sunem foarte mulțumiți de calitatea serviciilor oferite și modul profesionist în care acestea ne sunt oferite. Am beneficiat de suport tehnic pe parcursul acestei colaborări. Cuvintele sunt prea puține, mulțumirea e mai mare. Vă mulțumim pentru colaborare!

Mădălina Coroian,
LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE SRL

A fost o reală plăcere să colaborăm cu Systema pentru obținerea certificării ISO. Membrii echipei au fost mereu disponibili pentru a răspunde la întrebările și curiozitățile noastre, ne-au ghidat rapid prin etapele procesului și s-au asigurat că toate schimburile de informații sunt bine documentate. Vă mulțumim mult pentru dedicare, transparență și profesionalism!

Andra Somkereki,
Account Manager Bookster

După cum este principiul sistemelor de managemnent – îmbunătățire continuă – așa și colaborarea noastră (de peste 10 ani) a fost din ce în ce mai bună. Iar despre echipă pot spune: profesionalism, seriozitate și pasiune pentru tot ce fac. De asemenea pot spune că nu a existat o solicitare pe care să o fac și să nu se găsească o soluție sau o întrebare pe care să o pun și care să nu aibă răspuns.

Tania Dițu,
HIDROCONSTRUCTIA SA

Colaborarea cu Systema a fost esențială în procesul nostru de obținere a certificării ISO. Echipa lor expertă și orientată către rezultate ne-a ghidat cu profesionalism și eficiență. Prin abordarea personalizată și angajamentul lor, au transformat procesul de certificare într-o experiență pozitivă. Recomand cu încredere Systema pentru toți cei care aspiră la standarde ridicate de calitate și excelență.

Mihai Păduraru,
Consilier ROMANIAN SECURITY SYSTEMS S.R.L.

Este o oportunitate pentru noi pentru a vă mulțumi pentru colaborarea frumoasă și deschisă pe care am avut-o în toți acești ani. Acest parteneriat a adus beneficii semnificative organizației noastre prin creșterea credibilității în fața partenerilor și clienților noștri și oferindu-ne oportunitatea de a ne evalua și îmbunătăți constant procesele noastre. Colaborarea cu Systema nu este doar un pas spre conformitate, ci și o investiție strategică în succesul pe termen lung al organizației noastre. Prin această alianță, ne consolidăm poziția pe piață, ne asigurăm că suntem în pas cu cele mai înalte standarde de calitate și ne pregătim pentru un viitor durabil și sustenabil.

Mihaela Brem,
Quality Manager CORA TEXTILES

Deși știam din colaborările anterioare că firma dumneavoastră este una care își respectă contractele și clienții, profesionalismul de care ați dat dovadă cu ocazia ultimei certificări ne-a convins pe deplin de calitatea serviciilor pe care le oferiți.

În speranța unei colaborări viitoare la fel de plăcute, vă mulțumim și vă dorim mult succes în tot ceea ce faceți!

Cristina Szancsali,
Quality Manager HIRSCH POROZELL SRL

Am avut plăcerea să lucrăm cu Systema, iar colaborarea noastră a fost una foarte reușită. Apreciem profesionalismul și seriozitatea de care au dat dovadă. Îi recomandăm cu căldură tuturor care au nevoie de servicii de calitate.

Jiru Stere,
Șef birou comercial UNITA TURISM HOLDING SA, SUCURSALA TRAIAN BRĂILA

Pentru noi, Systema Certificari înseamnă un partener de încredere pe termen lung. Apreciem serviciile furnizate de Systema pentru că întotdeauna sunt deschiși și flexibili și vin cu propuneri adaptate nevoilor noastre în cadrul Sistemului de Management Integrat. Recomandăm cu încredere, Systema Certificări datorită profesionalismului, flexibilității și încrederii de care dau dovada de fiecare dată!

Ionela MOGOȘAN,
Manager SMI ELECTROGRUP SA

Suntem deosebit de încântați de colaborarea cu voi și suntem recunoscători pentru sprijinul oferit în procesul de obținere a certificării ISO 9001:2015. Colaborarea noastră a fost fluentă și eficientă. Mulțumim pentru profesionalism și dedicare!

Robert Nagy,
Director Calitate GDP BIO EEL SRL

O echipă profesionistă, pro-activă, care oferă la timp și calitate, maximum de suport necesar! Îi recomandăm cu maximă încredere!

Dan Mașca,
CEO REEA SRL

I was very satisfied with all your service and cooperation … 10 from 10!! 

Martin Kralowetz,
KRALOWETZ Ges.mbH

În numele Pfizer România, transmitem aprecierea pentru organizarea, promptitudinea și profesionalismul de care SYSTEMA a dat dovadă pe tot parcursul procesului de obținere a Certificatului ISO. Am apreciat comunicarea, disponibilitatea pentru clarificări și suntem încrezători că vom continua buna colaborare și în proiectele viitoare de recertificare.

Cu considerație,
Echipa Customer Service

Maria Balan,
CSO Pfizer Romania