ALMIRA TRADE SRL – Pe drumul către excelență în siguranța alimentară

În anul 2000, ALMIRA TRADE SRL și-a început călătoria cu o viziune clară – să dezvolte piața mărcilor alimentare populare și să ofere un sistem de vânzare accesibil brandurilor mici, oferindu-le șansa de a crește și de a-și face cunoscută prezența. Cu trecerea timpului, a demonstrat nu doar perseverență, ci și o abilitate excepțională de a se adapta la schimbările din industrie. Astăzi, compania se mândrește cu o cifră de afaceri impresionantă, depășind 40 milioane de euro. Acest succes se datorează nu doar angajamentului față de calitate, ci și inovației constante și abordării progresive față de dezvoltarea pieței. ALMIRA TRADE SRL nu este doar o forță în industrie alimentară din Vestul Romaniei, ci și un generator de locuri de muncă și un motor al economiei locale. În prezent, compania angajează peste 130 de oameni dedicați, contribuind la creșterea economică și la dezvoltarea resurselor umane. Cu o gamă impresionantă de peste 7.000 de produse, s-a impus pe piață prin diversitatea și calitatea ofertei sale. Această gamă vastă este accesată de peste 3.000 de clienți în fiecare lună, confirmând impactul pozitiv pe care compania îl are în rândul consumatorilor și partenerilor săi.

În contextul certificării ISO 22000:2018, ALMIRA TRADE SRL demonstrează încă o dată angajamentul său față de calitate și siguranța alimentară. Acest pas subliniază responsabilitatea sa față de consumatori și parteneri și îi asigură de calitatea și siguranța alimentelor pe care le oferă. Este o dovadă clară a angajamentului pentru transparență și responsabilitate. Colaborarea cu ALMIRA TRADE SRL nu reprezintă doar o alegere de afaceri înțeleaptă, ci și o investiție într-un parteneriatul pe termen lung, bazat pe valori solide și angajament pentru excelență.

Pentru mai multe detalii privind certificarea și pentru o ofertă de preț, contactează-ne la 0728.288.035 – Lavinia Biriș – sau scrie-ne un mesaj folosind formularul de contact!