Hampton by Hilton Tîrgu Mureș – Angajamentul pentru siguranța alimentară și calitate în servicii

Hotelul Hampton by Hilton a fost inaugurat în iulie în Tîrgu Mureș, după o investiție de 11 milioane de euro a Multinvest Group, co-finanțată în proporție de 35% de Fundația Pro Economica. Construcția clădirii de șase etaje și o suprafață utilă de 5.000 mp a început în aprilie 2021 și a durat doi ani. Investiţia, susţinută de Fundaţia Pro Economica, a fost realizată cu ajutorul Programului de Dezvoltare Economică a Regiunii Transilvaniei. Cu un personal dedicat, antrenat să depășească așteptările, hotelul reușește să creeze un mediu primitor și luxuriant, unde oaspeții nu doar se odihnesc, ci se bucură de o experiență memorabilă. De la facilitățile de afaceri la centrul de fitness, fiecare aspect al șederii este gândit pentru a oferi o combinație perfectă de relaxare și eficiență.

Certificarea ISO 22000, un standard internațional recunoscut pentru managementul siguranței alimentare, atestă că Hampton by Hilton Targu Mures respectă cele mai înalte standarde în ceea ce privește manipularea alimentelor și oferirea unor produse sigure și de calitate. Realizarea vine ca o recunoaștere a dedicării hotelului față de bune practici în industria ospitalității.

Pentru mai multe detalii privind certificarea și pentru o ofertă de preț, contactează-ne la 0728.288.035 – Lavinia Biriș – sau scrie-ne un mesaj folosind formularul de contact!