Provocările din domeniul curățeniei pe timp de pandemie și soluția TRUSTMARK

Este clar, antreprenorii au avut ”de furcă” în această perioadă: unii au fost nevoiți să-și suspende activitatea, o parte au reușit să continue cu angajații lucrând de acasă, iar alții au fost nevoiţi să găsească soluţii de durată pentru a oferi un loc de muncă / birou sigur, igienic, confortabil și care să respecte toate normele în vigoare.

Cu o bună experiență în domeniul serviciilor prefesionale de curăţenie, EXCEL SERVICES propune soluții adaptate pandemiei pentru firmele care au externalizat serviciile de curățenie: proceduri de lucru adaptate, verificarea periodică a nivelului de implementare a acestora, instruiri permanente dedicate personalului, etc.

Aflăm într-un mini interviu, oferit de Marius Iacob, Director de Vânzări, care au fost provocările din ultima perioadă pentru EXCEL SERVICES și cum au reușit să facă față noilor cerințe câștigând încrederea clienților și asigurând continuitatea afacerii:

De cât timp activați în domeniul curățeniei?

Activăm în domeniul serviciilor de curățenie din 1997. Începând cu anul 2003, portofoliul de activități s-a diversificat treptat prin adăugarea de servicii conexe oferite clienților noștri permanenți: livrări de materiale suplimentare și produse de protocol, servicii prestate de către personal tip handyman, livrări de apă la bidon sau la purificator, livrări produse Coca Cola, servicii Pest Control, servicii mentenanță tehnică, servicii de recepție, servicii de pază. Parte din aceste servicii sunt gestionate cu forțe proprii iar o parte sunt oferite prin subcontractori ( ex: pest control, servicii de mentenață tehnică, servicii de pază).

Cum a influențat pandemia ( virusul COVID-19 ) activitatea organizației?

Bineînțeles că pandemia ne-a afectat și pe noi într-o oarecare măsură, diferență dintre compania noastră și multe altele făcând-o faptul că noi, nesuspendând activitatea nici măcar pentru o zi, am preferat să ne redimensionam eforturile în raport cu noile provocări și să le direcționam cu precădere către acele firme care și-au menținut spațiile deschise.

Care au fost motivele pentru care ați implementat certificarea TRUSTMARK?

Decizia de a obține Certificarea TRUSTMARK a fost luată atât pentru a ne verifica propriile proceduri puse la punct încă de la debutul pandemiei, cât și pentru a demonstra clienților interesați de acest aspect că eforturile noastre sunt auditate de către o firmă specializată în acest domeniu și că astfel putem garanta că facem absolut tot ce este posibil în actualul climat de lucru.

Credeți că au fost cerințe greu de îndeplinit?

Cerințele nu au fost extrem de greu de îndeplinit, în special din perspectiva faptului că noi ne-am aflat permanent cu un pas înaintea competiției, atât prin aderări timpurii la noile tehnologii și materiale disponibile în industria de profil, cât și prin respectarea strictă a procedurilor și regulilor de către întregul nostru efectiv de circa 300 persoane.

Câteva cuvinte pentru cei care se mai gândesc, încă, să implementeze certificarea TRUSTMARK?

Încurajăm și alte firme să înceapă să trateze cu seriozitate operațiunile de curățenie și dezinfectare necesare cu precădere în acestă perioadă critică, o bună unitate de măsură constituind-o implementarea unei certificări gestionată de către o autoritate în domeniu, așa cum este cazul certificării Trustmark, oferită de către Systema.

Suntem bucuroși că EXCEL SERVICES reușeste să ofere servicii de calitate în domeniul curățeniei și să îndeplinească cerințele pentru certificarea bunelor practici în vederea protejării sănătății clienților, performanță validată de Systema.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranţa personală cât şi de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre EXCEL SERVICES, aici: www.excel.ro