Coriolan Aur Smarald și Systema, o bijuterie de colaborare

”Au trăit fericiți până la adanci bătrâneți” începe, pentru mii de cupluri din România, cu o bijuterie creată de Coriolan.

Fie că este vorba despre inele de logodnă, verighete sau cadouri prețioase pentru cei dragi, „făurarul de fericire” știe că bijuteriile pe care le creează sunt pentru o viață (sau mai mult) și pune accent pe desăvârșirea lor, prin utilizarea unei tehnologii de fabricație moderne, din Germania, selectarea riguroasă a materialelor folosite, varietate de design și accent pe calitate.

Ne bucurăm că facem parte din poveștile frumoase a peste 150 000 de beneficiari ai produselor Coriolan Aur și Smarald și că susținem antreprenoriatul local prin  certificarea ISO a managementului calității.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranţa personală cât şi de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre CORIOLAN AUR SMARALD SRL, aici: http://www.coriolan.ro/despre-noi.html