Cum ne alegem furnizorul de instruire?

[vc_row css=”.vc_custom_1459507906849{margin-bottom: 100px !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-9 vc_col-md-9″ css=”.vc_custom_1452702342137{padding-right: 45px !important;}”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes” el_class=”no_stripe”][stm_post_details][vc_column_text css=”.vc_custom_1529499532098{margin-bottom: 20px !important;}”]Alegerea unui furnizor de instruire poate fi o reală aventură atunci când toate companiile se laudă ca fiind cele mai bune din domeniu.

Deci, cum alegem furnizorul de instruire potrivit? Pe ce să ne bazăm această decizie?

  1. Începem prin a întreba cunoscuții

O simplă căutare pe Google după cuvintele cheie „curs stivuitorist” va genera peste 20.000 de rezultate. O idee bună ar fi să întrebăm cunoscuții, rude/prieteni, despre o companie din domeniu pe care ar recomanda-o sau pe care ar evita-o. Astfel avem șanse bune de a filtra rezultatele obținute în căutările Google.

  1. Atenție pe cine întrebăm

Multă lume îți va povesti despre „cel mai tare trainer” sau ”cel mai bun curs” însă fără să poată oferi dovezi concrete. Ar trebui să obținem părerea unor persoane care au parcurs același curs sau cursuri similare cu mai mulți furnizori de instruire și care pot să-și formeze o părere obiectivă în acest sens.

  1. Studiem site-ul furnizorului

Website-urile sunt în general o resursă bună pentru selectarea furnzorilor. Însă la ce să fim atenți?

Un website slab calitativ denotă o atenție scăzută pentru imaginea proprie a furnizorului de instruire. Website-urile trebuie să conțină date de contact valide, pagini corecte și fără erori, informații actualizate și care să nu ducă în eroare un eventual cursant. De asemenea remarci despre sine, cum ar fi: „cel mai bun curs de … ” sau „cei mai buni lectori de pe piață” sunt greu de dovedit doar printr-o simplă afirmație.

  1. Verificăm autorizațiile și acreditările furnizorului

Un furnizor de instruire autorizat, livrează cursuri de calificare bazate pe metodologii recunoscute internațional, pe un suport de curs aprobat de Autoritatea Națională de Calificare și cu ajutorul unui lector cu experiență dovedită în domeniu.

Diplomele/autorizațiile astfel obținute sunt recunoscute atât pe teritoriul României, cât și pe teritoriul Uniunii Europene.

  1. Cine este trainerul?

Un bun trainer/lector trebuie să poată demonstra experiență în 2 domenii importante:

a) Experiență tehnică

Cu siguranță un lector cu experiență tehnică, care a practicat în domeniu, ne poate învăța mult mai multe lucruri utile, decât un altul lipsit de experiență practică.

b) Experiență în predare

Un lector cu experiență se face mai ușor înțeles și să transmite informații de calitate cursanților pe perioada desfășurării cursurilor.

 

După procesul de selecție al furnizorului de instruire și desfășurarea cursului ar trebui să obții o diplomă autorizată, competențe și cunoștințe solide pe care să le poți aplica în noul job.

 

Pentru a afla mai multe despre cursurile oferite de Systema ne poți apela la +4 0737 611 136 sau poți să completezi un formular de contact de aici.[/vc_column_text][stm_post_bottom][stm_post_about_author][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][stm_sidebar sidebar=”2120″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1459505959648{margin-bottom: -60px !important;}” el_class=”third_bg_color”][vc_column][vc_cta h2=”Performanța e singura opțiune.” h2_font_container=”font_size:20px|color:%23ffffff|line_height:24px” h2_use_theme_fonts=”yes” shape=”square” style=”flat” add_button=”right” btn_title=”cereți o ofertă” btn_style=”flat” btn_color=”theme_style_2″ btn_align=”right” btn_i_align=”right” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-right” use_custom_fonts_h2=”true” btn_add_icon=”true” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.urscertificari.ro%2Fcontact%2F|||” el_class=”third_bg_color” css=”.vc_custom_1513845673714{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]