Systema a primit Certificatul de Performanță la conferința internaţională a grupului Systema

Anual, reprezentanțele din 50 de ţări ale grupului Systema se reunesc în cadrul conferinţelor internaţionale. În acest an evenimentul s-a desfășurat la Barcelona, în perioada 2 – 5 septembrie. Timp de 4 zile mangerii de top ai birourilor Systema din lume au discutat subiecte importante precum: multiplicarea/dezvoltarea numărului de scheme ISO active, aspecte ce țin de infrastructura de training, activități de inspecție și elemente operaționale ale procesului de certificare. Pe lânga aceste dezbateri care au avut loc pentru a dezvolta strategii și proceduri, s-a celebrat aniversarea a 25 de ani de la înființarea United Registrar of Systems (Systema).

Systema aduce plus valoare grupului de 12 ani, motiv pentru care reprezentanța din România a fost premiată pentru serviciile de calitate și performanța de care dă dovadă, în cadrul evenimentului festiv.

Acest premiu este dedicat în primul rând clienţilor noştri care ne-au investit cu încredere şi în al doilea rând colegilor care au aderat la valorile noastre şi au contribuit activ la atingerea şi menţinerea acestui nivel ridicat de performanţă.