Soluții în domeniul energetic oferite de CONELECTRO SERVICE

Societatea CONELECTRO SERVICE asigură servicii de proiectare, încercări și verificări cu ajutorul laboratoarelor mobile, execuție și consultanță pe piața energetică din România, de peste 25 de ani.

Domeniul energetic în care compania își desfășoară activitatea cuprinde execuția de: linii electrice aeriene și subterane de joasă și medie tensiune, posturi de transformare, branșamente electrice, instalații electrice interioare, instalații de automatizare, instalații pentru curenți slabi, verificări prize împământare, încercări și verificări PRAM, modernizări la instalații electrice industriale; modernizări instalații electrice în construcții civile, iluminat stradal, pietonal.

Atuurile CONELECTRO SERVICE sunt promptitudinea și seriozitatea, asigurate de echipa formată din 50 de specialiști autorizați A.N.R.E., MLPAT, MEC și prin conformarea la standardele ISO 9001, ISO 14001 și ISO 45001.

Suntem mândri de încrederea pe care CONELECTRO SERVICE ne-o acordă și bucuroși să contribuim astfel la un domeniu energetic mai sigur și mai performant.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranţa personală cât şi de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.

Mai multe detalii despre CONELECTRO SERVICE, aici: https://conelectro.ro/