Clean Room Expert profesioniști în „camere curate”

Este o companie inovatoare specializată în proiectarea, furnizarea și instalarea de camere curate și echipamente de protecție personală.

O cameră curată este o zona specială în care concentrația particulelor din aer este controlată și care este concepută și utilizată în așa fel încât să se minimizeze pe cât posibil introducerea, generarea și reținerea particulelor în interiorul ei, obținând astfel un nivel controlat de contaminare. Se monitorizează și se ajustează, dacă aplicația o impune, și alți parametri de mediu precum temperatură, umiditatea relativă, presiunea diferențială.

Aceste incinte sunt necesare în domenii ca: producerea semiconductorilor, industria aerospațială, farmaceutică, auto, alimentară și altele.

În această perioadă în care dăm o atenție sporită siguranței mediului în care ne desfășurăm activitatea, apreciem cu atât mai mult responsabilitatea, dedicarea și profesionalismul de care specialisții Clean Room Expert dau dovadă în activitatea lor.

Consultanța clară și documentată, vocea experienței și respectul pentru necesitățile beneficiarilor lor, conformarea strictă la standardele de calitate ISO 9001 sunt doar câteva din motivele serioase pentru care clientii apelează la serviciile Clean Room Expert.

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de contact de aici.

Credem că prin capacitatea de adaptare, solidaritate, accent pe abordări preventive și puțin optimism, vom depăși împreună actualele provocări legate atât de siguranţa personală cât şi de securitatea economică. Îndemnul nostru este să sprijinim împreună mediul economic din România, premisă de bază pentru bucuriile de mâine.