Centrul Medical Alexis – 6 ani alături de Systema România

Certificat ISO 9001 încă din anul 2011, Centru Medical Alexis marchează 6 ani de parteneriat alături de Systema România.

Înființat în anul 2004, Centrul Medical multidisciplinar Alexis are o conducere managerială experimentată cultivată în cei 22 de ani de activitate pe piața serviciilor medicale.

”Punem preț pe sanătatea fiecărui pacient, întrucât importanța acesteia pentru el însuși, familie și societate este neprețuită.

De 13 ani, la Centrul Medical Alexis ne-am dedicat cunoașterea și resursele pentru fiecare dintre cele 15.000 de persoane fizice și angajați ai peste 2.000 de firme. Dar nu doar aceste cifre ne definesc, ci atenția pe care o acordăm fiecarui om cu care discutăm.

Toți suntem diferiți, unici în felul nostru – de aceea, la Centrul Medical Alexis oricine se bucură de un tratament special. Crezul nostru este grija, respectul și profesionalismul.

Iar pentru serviciile de medicina muncii, toți clienții nostri sunt de acord cu ceea ce le propunem și aplicăm: E nemaipomenit să ai o grijă în minus!”