Conferinţa FORTRESS la Tîrgu Mureş

Systema are o viziune ambițioasă de susținere a performanței, drept pentru care acordăm atenție sporită întâlnirilor de business pe care le avem constant cu antreprenorii, totul într-o atmosferă plăcută.

Un plus adus comunității anteprenoriatului din România este evenimentul marca FORTRESS, conferința: Patru instrumente pentru un business mai profitabil, din data de 12 Aprilie, care va avea loc la hotelul Privo din Tîrgu Mureș.

Scopul FORTRESS este acela de a crea o comunitate, în care antreprenorii pot identifica, analiza și promova instrumentele cele mai eficiente pentru companiile lor, între care un loc privilegiat îl ocupă cele care vizeaza clienții.

Ce înseamnă să-ți asculți clienții? sau Care sunt elemente care te ajută sa-ți dezvolți relația cu clientul? – sunt câteva din întrebările ale căror răspunsuri le vom dezbate împreună într-un mediu care încurajează performanța.

Pentru înscrieri și informații complete despre conferință, contactați echipa Systema: email marketing@urscertificari.ro și la numărul de telefon 0726 156 607.