IULIUS MANAGEMENT CENTER alege serviciile Systema

Un mall, în viziunea Iulius Management Center, e mai mult decât o sumă de magazine sub acelaşi acoperiş. Într-o abordare tehnică, Iulius Mall oferă utilitate de timp şi economicitate, iar dintr-o perspectivă socială, e un reper pentru evenimente culturale, un loc de întalnire şi, pentru că se apropie momentul, una din bazele logistice folosite de Moş Crăciun.

Pentru a gestiona atâtea valenţe la nivelul aşteptărilor a milioane de clienţi, Iulius Management Center a implementat sistemul de management al calităţii ISO 9001:2015, certificate de Systema.

Suntem onoraţi să reprezentăm una dintre piesele care întregesc puzzle-ul performanţei şi credem că acest „instrument,” ISO 9001, va aduce plus valoare pentru Iulius Management Center şi orice companie care abordează cu seriozitate managementul calităţii

Pentru a afla mai multe detalii privind certificarea ISO 9001 și pentru a obține o ofertă de preț, contactați-ne la numărul de telefon: 0724 363 324 – Cristian Mureșan – sau completați formularul de aici.