A 4-a ediție a Conferinței Business FORTRESS

OAMENI, PROCESE ȘI PERFORMANȚĂ

VINERI, 11 NOIEMBRIE 2016, ORA 9:00

Hotel Marshal Garden – București

Devenit deja un eveniment cu tradiție, evenimentului public FORTRESS  ajunge la ediția cu numarul IV.

Tematica aleasă pentru această ediție a Conferinței Business FORTRESS este OAMENI, PROCESE ȘI PERFORMANȚĂ. Prin urmare subiectele abordate vor fi concentrate  pe zonele esențiale ale proceselor de management: vânzări, infrastructură, dezvoltarea capacității tehnice, resurse umane – privite din perspectivă aplicată şi practică.

Schimbarea este continuă, constantă și complexă, astfel încât mediul de business actual se confruntă cu mutații diverse și din această cauză, strategia de afaceri, cât și procesele interne și externe, evoluează într-un ritm alert. Prin urmare ridicăm întrebări cu greutate pentru sfera managerială modernă:

  • Ce trebuie făcut pentru a fi siguri că procesele esenţiale (producţie, vânzări, resurse umane) se produc cum şi când trebuie? Ce instrumente avem?
  • Poate un sistem bine organizat să ne facă compania mai puţin dependentă de seriozitatea Angajatului?

Răspunsurile la aceste întrebări, soluţii practice la probleme de actualitate, precum şi poveşti de succes veţi afla în cadrul Conferinţei FORTRESS, de la antreprenori, angajatori de top, de la fondatorii unor business-uri inovative, precum şi de la consultanţi în antreprenoriat şi comunicare.

Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile.
Termenul limită pentru înscriere este 9 Noiembrie.

Pentru informații și înscrieri acesați pagina CONFERINȚELE FORTRESS sau contactați direct echipa Systema România:

Alina Niculai – Director de Marketing
mobil:    +4 0728 288 035
E-mail:    alina@urscertificari.ro