Profesioniștii Systema

Fă cunoștință cu echipa care te ajută să excelezi și care îți este mereu aproape.

Claudiu Aiftimiei

Director General

Absolvent de Managementul Firmei din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, a lucrat în domeniul sistemelor de management, iar la Systema misiunea lui a fost să obțină acreditarea internațională pentru schemele de certificare ISO aflate în portofoliul companiei, proces finalizat în 2021. Acum, focusul este atingerea unui volum de 10.000 de certificări active, obiectiv care va consolida compania ca jucător de top 3 în piața certificărilor ISO din România.

Szövérfi Botond

Director Tehnic

E economist de profesie și se consideră mai degrabă un „om tehnic”. Are 18 ani de experiență în domeniul sistemelor de management, crede în abordarea prin proces și în succesul practic al teoriei PDCA. E energic, știe ce înseamnă să fii un lider și nu e de acord cu „las' că merge și așa”.

Lavinia Biriș

Director Vânzări

Absolventă de Economie Comerț Turism și Servicii în cadrul Universității Petru Maior Tg. Mureș, în prezent urmează un Executive Master of Business Administration la Tiffin University România. E ambițioasă și are o uriașă capacitate de a-și motiva echipa. Pe lângă experiența și abilitățile dobândite în peste 10 ani de vânzări, crede în comunicarea eficientă, inteligența emoțională și capacitatea de a înțelege nevoile ca soluții la construirea relațiilor solide.

Crina Suciu

Director Supravegheri

De peste 10 ani în echipă, gestionează portofoliul de clienți existenți, ca Manager Supravegheri, cu un background în management și psihologie. E ambițioasă, îi place lucrul bine făcut, cu focus pe obiectiv. Crede cu tărie că succesul și performanța sunt atinse în echipe dedicate și implicate în ceea ce fac, dar și ca urmare a dezvoltării individuale.

Andreea David

Manager Acreditare

Absolventă de management, cu studii postuniversitare în managementul sistemelor calității, e o persoană creativă ce încearcă să vadă mereu partea plină de posibilități și oportunități în lumea din jur. Prețuiește punctualitatea, despre care crede că spune multe despre respectul față de ceilalți și timpul lor. E animată de dorința de progres și e mereu într-un proces de învățare și dezvoltare.

Cristina Vlas

Manager Calitate

Are peste 10 ani experiență în management și peste 3 ani în domeniul certificărilor ISO. Se regăsește și aplică mereu valorile Systema în cele trei arii principale ale activității: elaborare proceduri, controlling și misiunii de audit. Crede că atitudinea pozitivă, nivelul de implicare și suportul echipei Systema, i-au adus noi oportunități de dezvoltare profesională.

Florina Mureșan

Manager Documentație

Proactivă și comunicativă, cu abilități de management și gândire sistemică, a reușit să acumuleze o bogată experiență în vânzări și certificări ISO. A demonstrat de asemenea că știe că conducă echipe cu succes, dar asta n-o oprește din dorința de a evolua și de a învăța lucruri noi.

Oana Sabadi

Responsabil Resurse Umane

Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, studiază permanent noutățile din domeniu, pentru că vrea să fie mereu la curent cu cele mai recente tendințe și practici. Fire empatică, sociabilă, cu simțul umorului, a trecut de primul an în echipa Systema. În timpul liber îi place să citească, să facă sport și cât mai multe activități în aer liber.

Elena Malinauscas

Contabil Șef

Absolventa Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Universității “Petru Maior” Târgu Mureș, a continuat cu Facultatea de Drept, din cadrul aceleeași Universități. Are peste 15 ani experiență în domeniul financiar-contabil. Este într-un continuu proces de învățare și dezvoltare profesională. O persoană cu minte analitică, foarte atentă la detalii și sociabilă.