Cele mai bune soluții de certificare pentru excelență, inovație și dezvoltare durabilă.

Servicii complete de certificare 

ISO 9001:2015

Sistemul de management al calității

Standardul ISO 9001:2015 prevede cerințele generale pentru implementarea, dezvoltarea și îmbunătățirea unui sistem de management al calității cu scopul livrării de servicii și produse de calitate superioară.

Detalii

ISO 14001:2015

Sistemul de management de mediu

Standardul ISO 14001:2015 prevede cadrul și criteriile pe care o organizație le poate urma pentru a avea un Sistem de management de mediu. Acesta poate fi implementat în orice tip de companie, indiferent de domeniul de activitate în care activează.

Detalii

ISO 45001:2018

Sistemul de management al sănătății și securității în muncă

Standardul ISO 45001:2018 prevede cerințele generale pentru proiectarea și implementarea unui sistem de management al sănătății și securității în muncă. Se concentrează asupra interacțiunii dintre o organizație și mediul său de afaceri și este menit să îmbunătățească nivelurile de siguranță la locul ...

Detalii

ISO/IEC 27001:2022

Sistemul de management al securității informației

Standardul ISO/IEC 27001:2022 prevede cerințele generale pentru proiectarea și implementarea unui sistem de management al securității informației.

Detalii

ISO 22000:2018

Sistemul de management al siguranței alimentelor

Standardul ISO 22000:2018 a fost elaborat pentru a asigura securitatea lanțurilor alimentare la nivel global prin respectarea cerințelor sale, permițând crearea unui sistem de management al siguranței alimentelor în cadrul organizațiilor.

Detalii

ISO 13485:2016

Sistemul de management al calității dispozitivelor medicale

ISO 13485:2016 prevede cerinţele de calitate pentru sectorul de gestionare a dispozitivelor medicale, în scopuri de reglementare. Implementarea ISO 13485:2016 este esenţială pentru companiile care dezvoltă, produc şi distribuie aparatură medicală şi care doresc să îşi demonstreze abilitatea competitivă şi performanţa pe ...

Detalii

Vrei ca Certificarea ISO să fie un atu pentru afacerea ta? Hai să discutăm. Îți oferim soluția personalizată afacerii tale!

  Alege certificarea despre care vrei sa discutam:

  Alege pachetul despre care vrei sa discutam:

  De ce Systema?

  Cea mai solidă reputație internațională

  Systema este garanția pentru organizațiile care operează pe piețe globale și care doresc o acreditare recunoscută oriunde în lume.

  Excelența, livrată personalizat

  Ne luăm angajamente, urmăm proceduri și procese, respectăm politici, reguli și regulamente, întotdeauna personalizat și adaptat la ritmul și nevoile tale.

  Performanță

  Urmărim în acest proces să fim cât mai puțin disruptivi, să te ajutăm să bifezi toate obiectivele de business.

  Calitate

  Utilizăm tehnologii și softuri moderne, am dezvoltat propriul soft de gestiune pentru a facilita procesul de certificare. Rezultatul final: eficiență și o experiență mai fluentă a interacțiunii cu tine.

  Comunicare eficientă

  Suntem convinși că feedback-ul regulat, constant și deschis ajută la consolidarea relației dintre noi și tine, la cultivarea unui climat profesional relaxat.

  O echipă

  Suntem o echipă de aproximativ 90 de angajati, cu peste 15 ani de experiență în domeniul certificărilor. În spatele a mii de ore de muncă și proiecte livrate, suntem oamenii cu care poate deja ai interacționat.

  Experiența ne-a adus o înțelegere mai profundă a nevoilor partenerilor noștri, iar acest avantaj facilitează procesul de certificare și aduce plus valoare în sistemele de management pe care le audităm.

  Funcționăm în ritmul tău

  Dedicați, experimentați, am învățat de-a lungul timpului că principalul nostru atu sunt serviciile corect livrate, care îți aduc valoare și care devin cartea noastră de vizită. Pentru asta, colaborăm cu specialiști din industriile în care activăm, ne adaptăm mereu la cerințele și ritmul tău, folosim tool-uri moderne de gestiune și comunicare și oferim maximum de transparență, de la primul contact.

  Un standard care consolidează angajamentul pentru performanță

  Am construit relații și am bifat împreună obiectivele partenerilor de business. Am păstrat mereu constantă dedicarea și dorința de performa. Am devenit, în timp, un standard recunoscut al sistemelor de management pe care sperăm să ți-l inspirăm și ție.

  Obține certificarea în 5 pași!

  Rapid, pentru că ținem mult la angajamentul nostru față de eficiență.

  Detaliată, ușor de parcurs și înțeles, ca să poți lua o decizie informată.
  Ne adaptăm programului tău, ca să ne asigurăm că auditul va fi un proces cât mai neinvaziv posibil.

  Într-un mod profesionist, asigurându-ne că toate cerințele standardului ISO sunt respectate corespunzător.

  Punctul final al demersului tău de conformare cu standardele internaționale.
  .